Huzar zeiljachten

Drive to Sail is sinds 2008 importeur van Huzar zeiljachten. De range bestaat uit de Huzar 21, de Huzar 28 en de Huzar 42.

Huzar staat voor excellent design en kwalitatief hoogwaardige schepen. Er wordt uitsluitend gewerkt met topmerken beslag en onderdelen.
Omdat Huzar zeilboten op bestelling worden gebouwd spelen de wensen van de opdrachtgever een grote rol in het bouwen van zijn of haar droomzeiljacht.

Drive to Sail is tevens importeur van het Poolse Mariner Yachts. Deze jachten vallen op door hun opmerkelijk gunstige prijsstelling en de diverse uitvoeringen die van ieder model leverbaar zijn. Zo is ieder model bijvoorbeeld leverbaar met een diepstekende kiel of met een midzwaard waarmee vlak droogvallen tot de mogelijkheden behoort. Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor de actuele prijslijsten.

Huzar 21

Een klein ruimtewonder, snelle rakker en comfortabele weekendcruiser in één. En dan past ze ook nog perfect op een trailer achter de auto. Hoe mooi wil je het hebben?

Huzar 28

Fotogeniek, snel en easy-to-handle. De Huzar 28 heeft het allemaal. En behalve een mooi uiterlijk is het ook in de kajuit van deze daysailer goed toeven.
Leverbaar in een uitvoering die volledig door de opdrachtgever wordt samengesteld.

Huzar 42

De Huzar 42 ligt vrijwel geheel uitgewerkt klaar op de (digitale) tekentafel. Uitgevoerd zoals u dat wilt en gebouwd naar de hoogste maatstaven.